Falunap 2016

Falunap 2016

Július 02-án Fonyadt Róbert polgármester köszöntőjével kezdődött a falunap.

A délután folyamán Off road bemutatót láthattak a nézők, valamint ki is lehetett próbálni a terepjárókat.

A bicikli pálya környékén Airsoft bemutató volt látható, a fegyverekkel célba is lehetett lőni, később egymás elleni harcban is részt vehettek az érdeklődők. A gyerekek játékos vetélkedőn vettek részt, a jutalmuk egy egész napos kalandparki kirándulás lesz. Lehetőség nyílt csocsózásra, arcfestésre, csillámtetkó készítésre, kosárfonásra, ezen kívül ugrálóvár és óriáscsúszda is várta a gyerekeket.

A falunapon kispályás labdarugó torna zajlott, amelyet a nagykutasi Vakok csapata nyert meg, így egy évig náluk lesz a vándor kupa.

A színpadon a Zalaháshágyi Dance Mix tánccsoportot láthatta a közönség először cigánytáncot, adtak elő. Majd az Ezer Rózsa Kertje Hastánccsoport műsorát csodálhatták meg. Ismét a Zalaháshágyi Dance Mix tánccsoport lépett a színpadra ezúttal egy magyartáncot adtak elő. Horváth Krisztián milejszegi lakos következett, aki rap előadásával színesítette a műsort. Újra a Zalaháshágyi Dance Mix táncosai léptek színpadra, egy fergeteges kánkánt mutattak be.

A Zalai Kutyasuli bemutatóján először koreográfiát láthattak a nézők, majd kutyás játékon vehettek részt a gyerekek, végezetül, pedig meg lehetett simogatni a kutyákat.

A színpadon Dömötör Balázs előadóművész műsorát hallgathatta a közönség.

A Gombosszegi Lovasudvar csikós bemutatóját Varga Rolandtól és Oregon nevű lovától láthatta a közönség. A bemutató után lehetőség volt lovaglásra is.

Ezt követően a németfalusi Hattyúk léptek színpadra nagysikerű táncos produkciójukkal.

Később filmvetítést láthattak Milejszegről. Az estét Éder Gabee buli zárta.

« A 2 »

About the author

Önkormányzat Milejszeg administrator